Уписне информације за школску 2018/2019.

Драги “осмаци”,

Искрено се надамо будући “прваци” Техничке школе из Смедерева пуно поздрава од свих ученика и професора Техничке школе из Смедерева. На овој страници, у овој објави, можете пронаћи основне информације везане за упис и понуђена занимања (одобрена од стране Министарства просвете РС) Техничке школе из Смедерева за школску 2018/2019.

Детаљне информације о сваком образовном профилу ће у току следеће недеље бити доступне у делу сајта који се може наћи под називом “ОПИС ЗАНИМАЊА”

На овој страници, али и у оквиру Facebook странице школе, ћете у току априла 2018. и маја 2018. добити и детаљне информације о сваком образовном профилу појединачно, али и о активностима предвиђеним за дане отворених врата наше школе који ће се ове године вероватно одржати 11.маја и 12.маја 2018. (Петак и Субота)…

Ево и информација о минималном броју бодова који су били потребни за упис занимања Техничке школе из Смедерева у протеклом четворогодишњем циклусу.

Ево и крактког описа свих занимања које сте добили у уписним информаторима подељеним у току презентације Техничке школе из Смедерева у Вашим основним школама…

Александар Јовановић
дипломирани машински инжењер
професор машинства

Погледајте и...

Comments are closed.