Портал за средњошколце ЗОПС026 отпочео свој живот у Техничкој школи у Смедереву

Портал за средњошколце ЗОПС026

Портал за средњошколце ЗОПС026

Адреса сајта је  https://zops026.wordpress.com

Портал за средњошколце ЗОПС026 отпочео свој живот у Техничкој школи у Смедереву
Медијска секција Техничке школе показује своја знања на новом забавно-образовном веб порталу

Ученици Техничке школе у Смедереву од ове јесени имали су прилике да се прикључе новој секцији, намењеној усавршавању њиховог познавања медијских вештина. Своја нова знања примењују уласком у тим портала ЗОПС026, који је отпочео са радом 23. фебруара ове године.
Медијска секција је замишљена као спој новинарских, монтажерских, и маркетиншких акција и деловања, уз примену свих информатичких знања потребних за функционисање у данашњем медијском простору. Мешавина рада у свим овим областима производи појединачне професионалце који су оспособљени да се у свету дигиталних медија снађу на најбољи могући начин.
Професорке Јасна Лазаревић (информатика) и Наташа Рашковић (српски) осмислиле су ову ваннаставну активност за све ђаке који желе да се усаврше на овом пољу, а пријем нових чланова је стално отворен за све заинтересоване.
ЗОПС026 (забавно-образовни портал средњошколаца) замишљен је као простор за реч и глас ученика. Аудио-визуелни садржај, чланци, анкете, занимљивости, актуелне вести, и много тога другог, чине садржај овог портала. Сам ЗОПС026 је у фази дефинисања и израде свих својих делова, те су сви ученици позвани да се прикључе и покажу своју креативност и став, било идејом, коменатром, или креирањем садржаја кроз медијску секцију школе, којој могу да се прикључе. Портал се налази на адреси зопс026.wордпресс.цом, а свакако се све објаве могу пратити и на фејсбук страници Зопс026.
Сви зопсовци су врло ентузијастични и инспирисани учешћем у нечемо новом, креативном и посвећеном младима. Врата су отворена свим средњошколцима, у било ком тренутку.
Унесимо промене у наше животе, прикажимо стварност виђену нашим очима, обојмо свакодневицу! Покренимо дух наше школе! – То нам свима поручује портал ЗОПС026.

https://zops026.wordpress.com

Погледајте и...

Comments are closed.