ОБАВЕШТЕЊЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ

 

ОБАВЕШТАВАЈУ СЕ УЧЕНИЦИ СВИХ РАЗРЕДА И СМЕРОВА ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ ДА СА РАДОМ КРЕЋЕ МЕДИЈСКА СЕКЦИЈА ЗА КОЈУ СЕ МОГУ ПРИЈАВИТИ СВИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ УЧЕНИЦИ.

СЕКЦИЈА ОКУПЉА МЛАДЕ, КРЕАТИВНЕ УЧЕНИКЕ, КОЈИ ЖЕЛЕ ДА ОВЛАДАЈУ МОДЕРНИМ ВЕШТИНАМА,  АКТУЕЛНИМ У ДИГИТАЛНИМ МЕДИЈИМА ДАНАС. НОВИНАРСТВО, У НАЈМОДЕРНИЈЕМ СМИСЛУ РЕЧИ, ИНФОРМАТИКА – У НАЈЗАНИМЉИВИЈЕМ МОГУЋЕМ ПРИСТУПУ КРЕИРАЊА МЕДИЈСКОГ ПРОСТОРА НА ИНТЕРНЕТУ, И МАРКЕТИНГ – КАО НЕОПХОДАН ЗАЧИН СВАКЕ МЕДИЈСКЕ ДЕЛАТНОСТИ ДАНАС – ТО СУ ВЕШТИНЕ КОЈИМА ЋЕ ПОЛАЗНИЦИ НАШЕ НОВЕ МЕДИЈСКЕ СЕКЦИЈЕ ОВЛАДАТИ СА ЛАКОЋОМ И УЗ ЗАБАВУ. КО ГОД СЕБЕ ПРЕПОЗНАЈЕ У БИЛО КОМ ОД ОВИХ СЕГМЕНАТА, ДОБРОДОШАО ЈЕ.

ЦИЉ МЕДИЈСКЕ СЕКЦИЈЕ ЈЕ ДА СЕ ОФОРМИ ШКОЛСКИ ТИМ КОЈИ ЋЕ ПОДИЋИ НИВО ИНФОРМИСАЊА, ИНИЦИЈАТИВЕ, АЛИ И ЗАНИМЉИВОГ ПРИСТУПА НАСТАВИ И ВАННАСТАВНИМ АКТИВНОСТИМА У НАШОЈ ШКОЛИ И ГРАДУ.

СВИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ УЧЕНИЦИ МОГУ ДОЋИ НА ИНФО-САСТАНАК СЕКЦИЈЕ У ПЕТАК, 11-ОГ ДЕЦЕМБРА, У УЧИОНИЦУ БРОЈ 99, У 12:45h (па све до 13:30h), ИЛИ СЕ ОБРАТИТИ ПРОФЕСОРКАМА ЈАСНИ ЛАЗАРЕВИЋ И НАТАШИ РАШКОВИЋ (уколико су спречени да дођу).

ПОКРЕНИМО ДУХ НАШЕ ШКОЛЕ НА НАШ НАЧИН!

Погледајте и...

Comments are closed.