ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ !!!

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е    за  ученике завршних разреда Техничке школе

            Компанија ПКЦ из Финске отворила је фабрику аутомобилских каблова у Смедереву. Стратегија фабрике је да прошири производњу и у наредном периоду запосли већи број радника. Недавно је Техничку школу посетила г-ђица Данијела Бикић, менаџер за људске ресурсе ПКЦ. На састанку са руководством Техничке школе договорена је сарадња са менаџментом фабрике ПКЦ у циљу запошљавања ученика школе у новоотвореној фабрици. Први корак у реализацији ове сарадње биће организовање презентације компаније  у априлу месецу (тачан датум презентације биће накнадно објављен). Том приликом ће бити организовано пријављивање за радна места у фабрици и тестирање ученика.

Позивамо све заинтересоване ученике Техничке школе да се благовремено пријаве за присуство презентацији како бисмо организовали групе. Рок за пријаву је 31. март 2014. Списак за пријаву налазиће се код дежурног ученика испред наставничке зборнице. Ученици који показују вештину у практичном раду и добре резултате у теоријској настави добиће препоруке од предметних наставника, што ће се узимати у обзир као значајна предност при  запошљавању.

Презентацији могу присуствовати ученици завршних разреда свих образовних профила који су заинтересовани за запошљавање у фабрици, а посебно: електротехничар аутоматике, електротехничар процесног управљања, електроинсталатер, електромеханичар за машине и опрему, оператер  машинске обраде , техничар за компјутерско управљање. Информације о презентацији и пријављивању биће постављене на званичном сајту школе и на фејсбук страници.

Погледајте и...

Comments are closed.